Incercari si masuratori Incercari echipamente electroenergetice, masuratori prize de pamant, verificari si masuratori protectii prin relee si automatizari (PRAM). Detalii tehnice Dispunem de un laborator fix pentru incercat echipamente de protectie (manusi, cizme electroizolante, etc) Incercarea cu tensiune marita a cablurilor electrice si echipamentelor de joasa tensiune Masuratori de prize de pamant Verificarea continuitatii legaturilor la prizele de pamant Verificarea panourilor si tablourilor electrice Probe …

Defectoscopie cabluri Defectoscopie cabluri pentru identificare trasee de cabluri de orice tensiune, depistare defecte si incercari cabluri. Detalii tehnice Prelocalizare a defectelor prin tehnologie moderna Ardere a defectelor prin metode eficiente si rapide Control centralizat al tuturor funcţiunilor autolaboratorului Încercarea izolaţiei integrată Localizare precisa a defectelor (prin impulsuri cu energie de şoc)

Servicii mentenanta Firma noastra ofera mentenanta si service pentru pentru orice tip de retele de energie electrica si echimpamente aferente. Contactati-ne pentru detalii.