Echipa noastră tehnică are peste 30 de ani de experiență organizațională în proiectarea și execuția de lucrări în instalațiile electrice, instalațiile interioare, branșamente, posturi de transformare, linii și stații electrice. Centralele fotovoltaice și stațiile de încărcare pentru autovehicule electrice ocupă un loc important în activitatea noastră din ultimii 10 ani.
Citește mai mult
De tip C1A pentru „proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV – 20kV și posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înaltă tensiune”.
Citește mai mult
ABAC Proiect Energie a devenit instalator autorizat pentru stații de încărcare autovehicule electrice de 22 si 52 kW, produse de Circontrol Mobility & eMobility, Spania. ABAC Proiect Energie a instalat în ultimii ani sisteme de panouri fotovoltaice pentru prosumatori (persoane fizice și juridice) în sumă de peste 700KWp în calitate de instalator validat de Agenția Fondului de Mediu pentru montarea de sisteme de panouri fotovoltaice (prin programul de finanțare “Casa Verde-Fotovoltaice”).
Citește mai mult