Echipa noastră tehnică are peste 30 de ani de experiență organizațională în proiectarea și execuția de lucrări în instalațiile electrice, instalațiile interioare, branșamente, posturi de transformare, linii. Centralele fotovoltaice și stațiile de încărcare pentru automobile electrice ocupă un loc important în activitatea noastră din ultimii 10 ani.
Citește mai mult
De tip C1A pentru „proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV – 20kV și posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înaltă tensiune”.
Citește mai mult
ABAC Proiect Energie angajează și școlarizează tineri electricieni precum și muncitori necalificați. ABAC Proiect Energie instalează stații de încărcare pentru automobile electrice, de orice putere, în parteneriat cu TMC Electric Mobility. În ultimii 5 ani am montat peste 150 stații, pentru care asigurăm și mentenanță. ABAC Proiect Energie a instalat în ultimii ani sisteme de panouri fotovoltaice pentru persoane fizice și juridice în sumă de peste 700KWp, de la 3 pana la 200kWp.
Citește mai mult